.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Wednesday, May 26, 2010

Hari ini start hubby hantar gi keje... Sbb aku dah tak larat nak drive kete dah. Nak gi keje selalu jem kat depan umah aku, pas2 bile petang badan mcm lemah jer nk drive.. Perut pon makin besar, selalu mengah! So aku cakap ngan hubby, aku dah tak larat, then hubby aku cakap dia akan hantar aku gi kerja.. Lega hati bila dia cakap mcm tu.. Tp mmg datang keje awallah sbb hubby kena patah balik umah, hantar kete then dia ambil moto untuk gi tempat keje dia pulak... Kesian jugak tgk dia patah balik tapi apakan daya, dia kena lebih kesian pada aku yang berbadan dua nie "wink!

Sebulan lebih jer yang.... Ayg kena berkorban yek untuk cyg dalam sebulan lebih ini.. Tak sangka mcm sekejap jer masa berlalu, kandungan pon dah mencecah 8 bulan. Doktor jangka aku akan bersalin 19/7/2010. So lagi sebulan lebih nak bersalin... tetibe lak mcm nervous menunggu kelahiran babyku nanti...

Sekarang nie aku suke tanya orang atau baca cerita sesape kat blog pasal pengalaman bersalin... Sonok pon ade ngeri pon ade aku bace... Tapi aku harap masa aku nanti akan berjalan dengan lancar... Doakan aku yek kekawan.

4 comments:

ch@ said...

be strong, smuanya akan ok. 7bln larat lagi drive, hahaha kite hari tu mrAbi dah hntr. bln 7? hehehe! sama ngn oni la ye :p

elly @ suely said...

ko bersalin mane nti?

h0ney said...

sya : sama ngan oni yek bln 7... leh la celebrate besday sesama nnt.

elly : Insya-allah hospital serdang.

ch@ said...

ha'a, awal bln 7, pttnya dia kuar awal bln 8, tak sabar².