.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Mood : Malas

Monday, July 04, 2011

Mood : Malas

Sejak akhir² aku dalam keadaan mood yang malas! Malas nk buat kerja, malas nak update blog semuanya malas... Ya Allah apasal aku malas benor nie!

Dah 9 tahun aku kerja kat UPM nie dah lamo benor aku kerja kat UPM nie tapi selama aku kerja kat UPM nie aku belum pernah dapat APC... tapi orang yang baru kerja 2 tahun dah dapat APC. Sungguh terase diri tidak dihargai... penat lelah aku buat kerja tapi tak siapa p0n nak hargai, bukan setakat kena marah je, kena komplain pon aku dh pernah w/pon bukan salah aku!! Aku kena cari perubahan nk pindah tempat lain, tapi masalahnye kalau aku nk pindah kena buat surat melalui bos itu yg aku malas...

Ya Allah aku minta ko tabahkan lah hati aku kerja kat sini... aku rasa tak ade keadilan pon kerja kat sini.... Aku Benci sangatttttttttt!!

2 comments:

Kak Aya said...

sabar, masalah dialam pekerjaan mmg ada macam2..sama mcm kak aya ni, dah 15 thn kerja di tempat yang sama dgn pangkat yang sama....adehhh bosan gila rasanya.

mamaaqeel said...

Lagi lama akak bekerjakan... Suruh kita buat mcm² tpnye tak pernah dihargai... dh tak tahan dh nk keje kat sini...