.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Oh Batuk!

Thursday, October 11, 2012

Oh Batuk!

Salam dan morning semua..

Just nak story anak aku dan 2 minggu batuk start jer 1 pagi dia akan bangun dan batuk x berhenti2... sedih betul tgk keadaan dia... Ubat batuk memang dah bagi tp masih tak baik jugak. So pity boy... Bawa gi klinik dan 3 kali tetap jugak mcm tu. Bukan nak bawa ke hospital pulakkan. Ker dia x baik lagi batuk disebabkan cuaca yang tak menentu nie. Sekrang try cari pati delima, diorang kata bagus tuk hilangkan batuk dan selsema. Tapi itu la susah betul nak cari but we all try cari kan tuk my son.

Sekarang anak aku makin kurus, cian tgk dia, ialah makan dah tak nak sangat so dia makan roti jer itu pon sikit jer tak banyak mana pon. Mama doakan aqeel cepat baik dan sembuh ok!

2 comments:

Weekend Wife said...

salam, saya ada jual pati delima jenama gulsan. rm15 je sebotol. leh email saya awiena8184@gmail.com

Anonymous said...

Задолбал домофон. Начались каникулы, дом одноподъездный, огромный. Дети, которые без ключей, задолбали звонить в нашу квартиру, дабы им открыли… [url=http://profvesti.ru/o-stroitelstve-bani.html]алтайский строительный портал[/url]