.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Friday, November 02, 2007

PANGGILAN LUCAH!!!

Last week ade private nombor call aku, frist aku angkat dia x ckp, kali kedua pon sama dan kali ketiga aku angkat dia cakap lucah ngan aku! Punyalah aku terkejut dengan selambanye aku maki dia balik!Eh org giler seks mn nie dapat nombor henpon aku?? Bukan member lelaki aku kot yang buat mcm tu???

Dan semalam pon aku dapat panggilan yang sama dari private nombor gak!! 4 kali dia call aku x angkat sbb dlm meeting nasib baik aku silent kan.. Pas habeh meeting dia call lagi aku angkat dan mcm dengar suare mcm tu aku letak dan aku tak dengar pon ape dia cakap. Pastu dia call balik dan aku bengang sbb dah banyak kali dia call, bengang betoii aku, aku suruh abg opis sini angkat... Tak pulak dia bersuara dan sampai skrg dia tak call... Tak tau la esok luse ker dia call balik!Bukan lah aku nak tuko nombor hp lagi... Aku dah malas dah nak tuko nombor nie... Nombor yg lama mcm tu gak, siap msg aku ugut aku dan memcm lah... Nasib baik aku jenis bukan bagi nombor tepon kat org sesuke hati.. Tp tak tau plk kawan aku ker dia bagi kat org. Aku minta tolon SAPE YANG ADA NOMBOR TEPON AKU JGN BAGI KAT SESIAP TANPA KEBENARAN AKU!! harap ada kerjasama drpd member² sekalian... Terima kasih diatas kerjasama kalian...

6 comments:

f.a.i.z.z.a.h said...

Len klai kalo org tu kol, hani jawap arr " ye, nak ape.. Awak tau saya ni sape? Saya ni polis tau!"

chii said...

sure dia da tadek keje kan wat menda2 camtu..chii takat ni org dok wat miskol2 je..tadek plak yg nk ckp2..adeih

TokNabe said...

sian dia....tu kdg2 klu nombor tak de pengenalan diri malas nak angkat, tp klu tak angkat takut member betul. ish..ish.

h0ney said...

itu lah bengang betoii ngan org giler nie! kalu dpt rase mcm nak potong2 dia punyer bagi anjing mkn! padan muke dia!!

e-zul said...

kalo dpt org cmtu, akak angkat tepon, pastu akak letak kt atas meja,. biar je..

kredit die abis. bkan akak.

die kene byr bil ujung bulan, bkan akak.

btul tak? *btul btul btul!*

h0ney said...

semlm akak dpt 2 miss kol nombor yg sama dan akak x jawab pon!! seram sungguhh!