.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Tuesday, October 28, 2008

Happy Brithday To Me



Alhamdulillah Allah masih memberikan aku bernyawa di bumi ini sehingga umur ku 25 Tahun. Alhamdulillah aku masih sihat, masih boleh membuat kerja dan yang penting masih boleh bertaubat di atas kesalahan yang aku buat selama 25 tahun aku hidup.

Hari ini aku amat terharu diatas sambutan hari lahir aku yang my bos aku buat. Walaupon hanya sebiji kek dan lilin diatasnye membuat aku terharu bahawa my bos masih mengingati brithday aku. Terima kasih bos di atas kek yang diberi...

Manakala yang tersayang pulak, aku tak tau lah apa yang akan dia berikan. Aku terima jer lah dia nak berikan apa untuk ku... Aku tak sangka umur aku sudah semakin dewasa. Aku harap Allah akan memanjangkan usia ku, kerana banyak lagi yang belum aku kecapi dalam hidup ini... Aminnnn...

Hari ini aku sangat bz... penat sangat! Blog pon dah lama x update! Dan aku pon dah lama x merayap blog member2 yang lain. Sorry yek kawan2 ku aku sangat sibuk! Ini pon aku luangkan sedikit masa untuk mengupdate...

Thanks to you all yang wish brithday to me!!

8 comments:

iEn said...

eheheheeh heppy besdeey! muge cepat2 kawin haha!

h0ney said...

thanks ien... kawin Insya-Allah..hehehe

shay said...

selamat hari lahir... semoga berjaya dalam hidup... dan dilimpahkan kesihatan sepanjang hayat...

elly said...

happy belated besday!
semoga cepat kawen! hehehe...

h0ney said...

shay & elly : thanks for the wish.. hehehe.

nieja said...

hpy bdayyyyyyyyyy honey dear!!!

nuu_OL said...

sealamt hari lahirrr :)

izan said...

hOney...

Waa.. dh tmbh 1... dh dewasa anak mak..bila lagi nak berdua.... hepi belated bedey.. teruskan memburu impian.....cayang dia.