.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Reunion SAM BT 40

Monday, November 10, 2008

Reunion SAM BT 40

Reunion SAM BT 40 2008



Ahad 9hb Nov 2008, buat julung-julungnya setelah 8 tahun berpisah dan tidak ketemu, akhirnya kami bertemu semula Reunion yang dirancang last minit. Walaupon tak ramai yang menghadirinya hanya 7 orang sahaja tapi cukup meriah dan menggamit memori diwaktu sekolah menengah dahulu. Terima kasih kepada yang sudi hadir, ayong (Hamiza) bersama hubby and the cute baby boy darwish, Ayang (Syahila), Uda (Mashitah), Zaidi, Shahir dan Azhar (A'an).



Antara kami berempat hanya Ayong dan Uda sahaja dah berkahwin. Ayong ngan baby bor dia darwish yang agresif walaupon 7 bulan, manakala uda pulak baru pregnat 3 bulan... Oohh kawan2 ku semua dah ada anak... Hanya kami berdua jer l0m lagi still single ;)


Inilah anak buah kami darwish...


Kiri Zaidi dia minggu depan nak balik kembali ke Qattar, dia lah yang paling jauh kerja kat negara orang. Kanan pulak A'an dia kerja kat UPM jugak mamat nie! Dua2 nie bujang lagi so sape yg nak berkenalan boleh lah... hehehe (Zaidi aku dh promote ko nie!!)



Ini pulak Shahir.. Aku mmg terkejut bile tgk dia... Sbb dia dh gemuk dulu kurus keding skrg nie tgk lah... Ye lah hati senang dah nak kawen yek!!



Insya-Allah kami akan adakan reunion lagi maybe yang lebih besar lagi. Insya-Allah tahun depan kami akan adakan maybe bulan 11 tggu si zaidi cuti panjang. Pas2 aku boleh kirim dia kain dari Dubai...

Terima kasih kepada semua yang sudi hadir dan harap kita akan berjumpa lagi.