.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Wednesday, April 22, 2009

Tak Der Mood



Pepagi lagi aku tak der m0od... aku tak tau mn m0od aku pergi... Entahlah skrg nie gel0ra perasan! Gel0ra ngan suasana 0pis, gel0ra ngan tunang, semuanya gel0ra perasan melanda... 0rg ckp ngan aku ign0re jer... aku mmg nak ign0re tapi disbbkan asyik nmpk muke dia, itu jd mcm entahlah...

Kalu dah x suke aku keje kat sini ckp jerlah... Aku leh apply keje tempat lain! Aku p0n x kisah mn p0n aku nk keje! Janji aku buat keje tu ngan ikhlas dan heppi.. Tp agaknye dia mmg dh bisu k0t... setiap arahan tulis dah x mau nak ckp k0t! Uhhh lantaklah... malas nk pk! Suke hati dialah dia nk buat ape!!

2 comments:

chii said...

alahai..asik ada gelora je eh..bahaya gak kalo slalu camni..silap2 leh karam...
pape pun..harap leh settle cpt eh

elly @ suely said...

ko preview wallpaper desktop ko, then ko tekan print scrn kat buton keyboard komp ko kan, ko paste kat paint... pastu save la... k x?