.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Tuesday, May 05, 2009

Tag From Elly


Sorry lambat nak buat tag nie... i'm so busy. Nie p0n keje x siap lagi. Wah bikin aku stress... Tp x ape aku akan buat sampai siap... Tp x pernah habeh.... wawaaaawaakkkk!!



1)Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang..
Yup ini lah wallpaper yg aku guna skrg... comey tak aku! hahahaha

2)Bagitau kenapa anda suka wallpaper anda..
Aku suke sangat sbbnye aku nampak comey... hahahhahaa!

3)Tag 10 orang
- nobody

4 comments:

chii said...

lawanya ...camne wat wallpaper camtu..

h0ney said...

gi kat photo funia... kat situ mcm2 ade ;)

noamee said...

cantiklah wallpaper honey...

photo funia tu software ke honey..nak kena download ke??

h0ney said...

kak mie : photo funia tu bukan software dia website biase jer... x yah download just kak mie gi website ia then kak mie pilih jer nak wallpaper mn....