.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Aku Bengang!!

Wednesday, October 21, 2009

Aku Bengang!!

Dah lama aku tak update sekali tajuk pepagi nie mmg panas!! hati aku membara2 bak api yang marak... kalu Budak S**L tu ade depan mata terbakar kot, aku bakar hidup2!!
aku tak tau apasal Budak S**L tu dia buat mcm tu kat aku?? Aku ada buat masalah ngan dia ker??? atau dia tak puas hati ngan aku???

Kisah dia mcm nie, mlm tadi ade budak ym aku dimenyamar adik aku, so aku ingat adik aku, sbb dia pakai nama adik aku, gambar adik aku, dia cakap nak pinjam id friendster aku! Then tanpa ragu2 aku bagi kat dia... Then start pecah tembelang Budak S**L tu, aku tanya no plat kereta dia... Time tu dia mengaku!! Mmg mcm S**L B**G**T!! Aku dah lama tak maki orang, kali ini aku mmg x leh tahan, lantak ko lah!! Dia ceroboh friendster aku, then dia ambil gambar aku ngan member2 aku time tu tgh pegang bra!! Dia kata nak sebarkan!!

HE BUDAK S**L, B**NG**T &&&%@@@ SETAKAT GAMBAR AKU PEGANG BRA TU!! ADE AKU KESAH KO NK SEBARKAN!! AKU BUKAN ARTIS PON!! AKU TAK HERAN LAH BEB!! TP YG AKU BENGANG KAT KO, APAHAL KO PAKAI FRIENDSTER AKU!!

Sekrang nie aku tak leh nak access friendster aku!! Banyak gambar aku kat situ!! Sayang beb gambar dalam tu walaupun tak der gambar lucah pon!!

Aku tak paham ape MOTIV budak tu buat mcm tu!! Aku ade frustkan dia keR?? ker dia frust ngan aku??? Aku tak paham!! Kalu tak puas hati cakaplah ngan aku!! Settle cr baik!! Aku nie bukanlah kejam sangat pon!! Tp ko dah buat mcm nie!! Aku leh jadi KEJAM ngan ko!! Aku bersimpati kat ko lah, sbb Tuhan jadikan ko mcm tu!! Terencat akal kot ko nie!! Tak pon sakit jiwa! Meroyan!!Mcm HARAM ko nie!!

5 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

jahatnyer budak tue...ish..geram plak kan...

h0ney said...

itulah mmg jahat!! parasitt!!

Eiba said...

Aiiikkk...kena pics yg pelik2 publish dlm internet HOney oii...next time..pics yg boleh menjadi masalah kat kita..& family..save as own collection arrr...dlm thumbdrive then letak password lagii ok...org kalau nak jahat ngan kita..macam2 dia buat..hati2 k???

nieja said...

mak aih gile jahat
siannye.. iskk

dr.todak said...

sabor...mungkin dia saja nk skitkan hati awok je...jgn stress...sabor yekkk