.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Dalam Dilema

Tuesday, January 19, 2010

Dalam Dilema

Hermm... lama x update blogkan, sbbnye aku tak der mood nak update, lelagi aku pandang komputer yg terlalu lama bisa buat aku pening dan sekaligus buat perutku mual2... teruk giler mama mengandungkan :) tp x ape itukan pengalaman yang amat berharga buat aku ;)

Aku sebenarnye dalam dilema la nie, sbbnye aku nak tangguhkan pengajian aku atau pun aku teruskan dulu, tapi aku tak mampu buat masa nie... Aku dah bgtau Penyalaras Program yang aku ambil ini, dia suruh buat aku surat tapi kawan2 study aku tak kasi, diorg nak aku grade sesama2 diorang tapi itulah sekrang nie aku tak mampu nak membaca, nak buat assigment dan sebagainya itu semua buat aku penin pale... banyak benda aku tak buat lagi tapi dha nak kena hantar nie... aku kesian ngan student lain takut mengganggu diorang plk. So aku tanya hubby dia pon tak kasi aku tangguh tapi serius aku tak mampu bawa buat masa nie... So aku pk siang malam nak tangguh ker idak?? Aku rasa aku perlu tangguh untuk kebaikan aku dan member lain. Tak kisahlah grade lambat pon kan, janji aku mampu bawa nanti.

So kowang rasa mcmmn yek? Tangguh atau teruskan... Kerja pon skrg nie aku balik kul 5 sharp, dulu boleh la aku ot sampai larut malam la nie aku tak mampu... Sbb aku masih dalam kemabukan walaupun tak teruk tapi aku masih lagi muntah2.

Aku ingat lagi peristiwa aku nak gi kerja, dah nak sampai opis nie, perut aku dah rasa mual2 dalam kete nak muntah, aku suruh perut aku sabar nk muntah kat opis tapi apakan daya, perut aku tak sabar, aku muntah dalam kete nasib baik ada kain dalam kete aku tu.... Eh mmg kalu dia nak muntah itu mmg x leh tahan2 dah....

Aku baru baik demam, last week kerja 1 hari jer yang lain tu MC.. syok giler aku membuta jer kat umah, dah lah x boleh masak, hubby aku balik tghr belikan makanan, kesian aku tgk dia ulang alik tp nak buat mcmmn isterimu tak sihat... but i love u so much... Muahhh! Muahhh!!

4 comments:

ch@ said...

kalo kite kat tmpt honey...mntk pendapat suami, teruskan...kite teruskan dgn harapan dia mesti tolong...sbb mmg kite dh tak daya, tapi terpulang honey la :p

sabar eh!

ch@ said...

kalo kite kat tmpt honey...mntk pendapat suami, teruskan...kite teruskan dgn harapan dia mesti tolong...sbb mmg kite dh tak daya, tapi terpulang honey la :p

sabar eh!

h0ney said...

tp masalahnye dia tak mau tolong pon sbb dia pon bz ngan kerja dia... so x der sape leh tlng buatkan kerja2 sekolah tu.. :(

ch@ said...

alala ciannyer...
buat pelan² honey, jgn pksa diri...
sabar eh... :)