.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Rindu Kowang

Wednesday, May 18, 2011

Rindu Kowang

Lama x update blog... x der masa, banyak kerja, nak settlekan assignment, pastu kenduri 3 minggu berturut² dirumah mentua ku... Aku nak wish congrat pada adik ipar aku yang baru menamatkan zaman bujang dia pada 31 April. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat dan sabar menempuh alam rumah tangga...

Setelah 10 bulan, anak teruna saya sudah tumbuh gigi tapi dia tumbuh gigi atas dulu... Mak aku cakap kena buat pulut kuning sbb ganjil... itu jer ker mak? tapi aku x buat pon, sbb x der reason yang kukuh untuk aku buat pulut kuning... hehehhee....

Hari tu bawa anak teruna aku gi jejalan kat giant ngan JJ... dia nie jenis kalau duduk rumah dia mcm rimas, petang tu dia mengamuk² suruh bawa dia kuar... isskhhh mama dia hangin jer tgk... ayah dia jer melayan kerenah anak teruna dia tu... ayah dia marah kalau mama dia marah anak kesayangan dia tu... Mama dia siap warning kat ayahnye.... jgn smpi besar dia mengada² nak dengar cakap dia, nnt tak terlayan... Mama dia mmg tak bagi muka ok!! Garang x mama dia!! mestilah kena garang... tgk la budak zaman sekarang nie tak boleh ditegur, manja tak bertempat... pastu kurang ajar pulak tu... Aku tak nak anak aku jadi mcm tu... mencabar nak jadi mama yang baik nie!! huhuhuuu....

so meh la layan gambar anak aku nie....


3 comments:

ticnube said...

bdk2 ske beno main mende tuhkan.. my nieces bab gg nih sgt la liat... iskk bdk2...

mamaaqeel said...

mmg... x leh tgk cepat jer nak naik!!

ch@ said...

melopong. mcm ngantuk je aQeeL. time ni dia ikut je apa mak dia arahkan, esok-esok dapat kaki sendiri, mak arah pun dia dah tak peduli, nampak je nak naik-nampak je nak naik. kena standby duit je kalau taknak bg dia mengamuk.