.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Tuesday, July 10, 2007


SELAMAT PENGANTIN BARU AYONG DAN ABG YAS

Hari Sabtu 7hb Julai 2007 sah lah my bes friend aku menjadi isteri kepada suaminya Abg Yas. Selamat sudah member aku sorang nie, member dia nie sorang jer x selamat lagi. Haahahaa! HAri Sabtu itu aku pergi nikah dia... Abg Yas sekali lafaz jer! Cayalah abg yas. Hari Ahad pulak kenduri kawen dia... Dua hari gak lah aku lepak umah dia... Member kamcing dr sekolah hingga sekrang...

Time tu rase sedih gak lah di hati... Sbb tgk member dh kawen! Tp aku tumpang gembira di atas perkhawinan dia... Kami ade 7 kawan, Ayong, Angah, Alang, Uda, Ucu, Ayang dan Anje... So Ayong, Angah dan Uda dh selamat dh, Alang pulak dlm proses dan yg selebihnye tak tau lah! hehehhehe!

12 comments:

iEn said...

nape pangapit belah kanan tu pakai baju t-shirt ja? dah kehabisan baju pengantin ke?? heheheh

h0ney said...

:)) itu bukan pengapit yek!! :p

-gurl- said...

uih kaler dah nak sama dah..
tak lama lah tu..
jgn lupa naa....

h0ney said...

doakan lah yek eda!
x akan lupe lah! heheheh!

chii said...

hehe..mcm da x lama je tu kan honey iikut jejak langkah :p

h0ney said...

itu pon... doakan lah!!
jeles beb member2 dh kawen!
kekdg tu blk dr kenduri mcm something jer rase!!

faisal said...

pasangan lagi satu dalam picture ni bila lagik:)

h0ney said...

tggu acai kawen dulu :)

elly said...

woit camne leh sm bju ngan perantin nie? :p

h0ney said...

itu lah elly aku pon x tau :D

Eriyza said...

Heharap pasnih dpt kad wangi dari hOney plak. :)

h0ney said...

tunggu kak eriy.........heheheh!