.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Friday, December 28, 2007

Sudah lama tak update blog disbbkan aku cuti panjang dari last week. Smlm aku baru masuk keje. Bila smlm start keje uhhhh banyaknye keje tak siap!! Itulah sape suruh cuti lelama lagi, padan muke aku!!! huhuhuhuuu!!

Seronok rasanye aku cuti lama mcm rilek sgt kepale h0tak nie... Tak der benda nak pikir, duduk kampung makan minum tid0 dan tgk tv.. itulah keje aku. jadi pemalas!!hihihiii!

Makan Steambood & Grill

Masa hari krismas tu aku, my bf, kakak & hubby dia serta adik & bf dia, kitaorang gi mkn steambood & grill di Sg. Buluh. Murah beb makan kat sana 1 kepale RM16.90 bagi orang dewasa manakala kanak-kanak puluk RM7.00. Mmg bes sbb ade udang, ayam, daging macam2 lah. Aku melantak udang jer sbb itu peberet aku....

Sapelah makan nie....

Memang beslah duduk melepak mkn kat situ... Mesti t0kei kedai rugi tgk aku makan udang! Udangkan mahal, aku pulak mkn lebih setengah kilo kot! hahahahaha! Nanti ade masa lagi aku nak ajak mkn kat situ lagi... Sedap wooooo!!

Tersenyum bile perut sudah kenyang...

7 comments:

TIRAI HIDUP said...

memang sah org kata pompuan suke lebey lebey..tak caya cuba tengok masa amik gambar sah pompuan kan senget berat sebelah ke arah lelaki ...kuang3X heheheh jgn marer budaknakal sebab aku nakal gak...hahahhahahha

h0ney said...

alah kak lawa mmg la mcm tu... nmpk manje gitu... tp kak lawa try tgk my bf tu dia p0n senget gak pd i....hehehee

topek said...

sedapnye la makan... nak join sekali.

biase la tu... bak kata pepatah la.. "gendang gendut tali kecapi, kenyang perut senang hati"... muehehehe... :))

adam brown said...

Hi, this is not so related to your page, but it is the site you asked me 1 month ago about the abs diet. I tried it, worked well. Well here is the site

Hannan said...

rm 16? wow.. murah tu!!! hahaha... selamat menjamu selera :)
salam dari saya

pu3nemo said...

waaaaaa sedapnyer.. nti nk g try la..
happy new yr babe!

h0ney said...

kowang semua gi la mkn kat sana... bes!!!