.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Thursday, January 03, 2008

Azam Baru 2008

Bila tiba tahun baru mesti ada azam baru dalam diri kitakan... dan maybe kite akan forward azam yang tak kesampaian last year kepada this yearkan! So apa azam baru aku tahun ini yek??? Azam baru tahun nie mmg banyak sgt aku nak buat.... Berlegar-legar dikepale hotak aku nie untuk menunaikan hasrat azam baru aku nie!

Azam tahun nie, aku nak kawen!! hahahahhaaa! Itu azam paling penting tu! Kalu tak dapat kawen tahun nie bertunang p0n 0k?? hihihihiii (gatal lak aku nie). 1 badan dah naik gatal sbb tak dapat kawen pas2 tgk member dh ramai kawen dan dah ade tambah anak dah! Wah jeles nie beb!!Kowang doakanlah azam ku ini akan tercapai yek! Aminnnn!!

Selain itu, aku nak berubah diri aku menjadi lebih baik lagi, lebih bagus lagi drpd perangai yang terdahulu. Aku nak ubah perangai aku yang ego, panas baran dan pemalas!! Kowang rasa berjaya tak aku nak ubah perangai aku nie??? Aku try lah ubah, sbb kalu bab perangai nie aku payah nak ubah, aku p0n tak tau apasal... Bile jer nak berubah mesti perangai lama dtg balik!! Eh sesak betoii jiwa aku nie!! Ape p0n aku try ubah taun nie....

Ape lagi azam aku taun nie yek??? Cukupla itu jer kowang tau azam aku taun nie! Yg selebihnye simpan...hihihiii! Oklah sambung keje balik, tahun baru nie p0n bz gak, keje tetap keje bz p0n tetap bzkan!! Belum terlambat aku wish happy new year to all my friends...

6 comments:

TokNabe said...

Bagus tu pasang azam tahun baru tu. Kawen...kawen cepat2 kawen.

Azam tok pulok nak menyelesaikan azam2 tahun2 yang lepas dan berazam tak nak pasang azam lagi.

h0ney said...

apasal lak t0k x nak pasang azam lagi???

neeziee said...

amin

h0ney said...

amin....hihihii!

topek said...

bagus tu kak... bile lagi nak blanjer topek "nasi minyak"?? cepat2 cari psangan...

h0ney said...

sab0 lah dik... tgguuu!!