.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Kecik Hati

Friday, March 14, 2008

Kecik Hati

Aku : Nnt ambillah kat Melaka...
Dia : Mana tau jalan... (mcm malas nak layan jer..)
Aku : Kalau tak tahu jalan sudahlah... (dlm hati mcmlah tak der peta)
Dia : Diam tak berkata ape...

Dia : Ialah nnt ambillah... (suare mcm terpakse)
Aku : Tak ape lah...(dan letak telefon)

Hari nie aku akan gi Melaka untuk Bengkel ISO. Aku sebenarnye malas nak gi bengkel ISO. Tapi kena pergi jugaklah disbbkan untuk ISO opis aku. Ingat pas habeh bengkel tu, aku nak berjalan2 di Melaka tapi disebabkan tak der orang sudi ambil kat Melaka tu, balik jer lah ngan kereta opis...

Memanglah tgh kecik hati ngan dia... Sbb dh berapa kali aku mcm minta tolon dia ambil, alasan yang sama juga diberikan. Dan bile dia terase aku dah mcm kecik hati, baru ckp nak ambil dan dia akan carilah jalan nak ke hotel tersebut. Sedangkan aku mmg dh kecik hati, aku pon menolak jer dia nak ambil aku dengan buat alasan aku suruh member aku ambil. Dia pon ckp suke hati akulah mana yang selesa. Sebenarnye aku tak suruh pon member aku ambil... Aku bawa keter aku parking di UPM nie pas2 naik kete opis, ialah nnt aku balik dari Melaka sapa nak ambil aku di UPM. Nasib baiklah ade kereta, kalu nak harapkan orang susah nak minta tolong...Yang dekat ngan kita pon susah nak tolong kite...

Tak apelah akukan dah biase hidup independent....



Nota Buat Adik : Happy Brithday Alang dan Uda... Semoga adik2 along menjadi orang yang berguna di dunia dan di akhirat.. Serta berjaya didalam kehidupan.. Along sayang kowang... Muaahhh!

2 comments:

iEn said...

tudiaa aaih.. awat gado2 tow.. uhuhuhu!!!

weh kalau gi bengkel tu jgn lupe pomen pc aku same hkhokhohk

h0ney said...

meh la aku pomenkan :p