.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Entah lah...

Friday, May 02, 2008

Entah lah...

Sudah lama aku tak update blog aku nie...Bersawang bersepah pon ade kot.. Maybe kebelakangan ini aku tak der mood nak berblog... Lagi pon keje aku yg melambak dan tak pernah habeh sampai aku tak menang tangan untuk menyiap. Disebabkan itu jugak aku biarkan blog aku kesepian tanpa berita atau cerita yang menarik untuk ku kongsikan bersama kalian...

Sekarang ini aku rasa tahun org sibuk nak kawen... Kazen sebelah rumah aku pon sibuk nak kawen bulan tujuh ini... Manakala bakal adik ipar aku pon sibuk nak kawen gak... Tapi abg dia tak sibuk pon nak kawen ngan aku???huhuhuhuuu... Bakal adik ipar aku tu nak bertunang lepas raya... tapi aku bile tah??? Mmg ade bercadang kami nak bertunang tapi time itu tak tau bile... Akak dia plk kata suruh buat sama ngan adik dia... huhuhuu. Bila aku tanye dia, dia pulak tak confirm... Mcm pudar lah semangat aku bile tiada kata putus dari dia... Malas lah nak pk!!

Kalu tak kawen pon rasenye ok tak??? huhuhuuuhuu...

7 comments:

chii said...

alala..cian dia bz eh..sampai x menang tangan ye..kalo la leh cici leh tlg kan :p

erm..tawen..agagaga :"> nk gak..jom wat sesama...tp cici tade calon ar plak..camne eh tu :p

Wirawan Terulung said...

x kawen pun x pe??
bunyik cam kecik hati je ngan bf terulung tu...

bersabar lar ye cik honey, kerana sesungguhnya jodoh dan pertemuan adalah kuasa yang maha esa. Jika di perkenakanNYA, kawen lar cik honey kita ni...:D

Syam said...

salam honey..insyaAllah ade rezeki nye nanti,cume belum tiba mase nye.. :)

iEn said...

bila kita plak nak kaweeen honeey ooii wekakakaka!

h0ney said...

u all : itu la kalu ade jodoh rezeki x kemana... dh lah bz nie... letih pon ye..:(

kuncop said...

kalu tak kawen pon rasenye ok~??
takmo lar camtu k.honey, nanti jadik andartu...
tanya lar betul2 kat bf k.honey, kalau dia betul2 serious bila tarikh perkahwinan nya~~??

h0ney said...

itu lah skrg nie kak h0ney nk cepat jer... tp famili dia lak..huhuuhuu