.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Sakit Perut

Thursday, May 22, 2008

Sakit Perut

Semalam aku balik keje awal
sbb ape?
sbb aku sakit perut...uwekkkk!!
rasa mcm nak mati jer...
blk jer aku mandi dan terus tido...

Pagi tadi ingat tak nak gi keje..
sbb sakit perut menyerang lagi...
lepas mkn ubat berehat kejap...
aku gagahkan juga gi kerja..
akhirnya sakit perut aku beransur hilang...
Lepas ini mesti aku sakit lagi...huhuhuhuu

Petang ini aku half day...
nk gi services kete kesayangan...
esok cuti balik kg...
besnye balik kg...
Kenape aku balik kg??
Sbb best friend aku kawen...uwekkk!!
aku bile lak nak kawen???
Tungguuuuuuuuuu..........

6 comments:

kuncop said...

agaknya k.honey sakit perut ni sbb tunggu bila nak kawen ke~??? tak sabo nak tunggguuuu. teeheehee...

h0ney said...

hahahaha pandai la kamu ini...

iEn said...

ni mesti silap makan ni.. aku cirit sampai 40 kali ooii...

h0ney said...

ko mesti mkn lauk kendurikan... itu ko cirit birit...hehehhe

iEn said...

hohoho kata xwindu aku uhuhu!!

p/s: apsal sidebar ang lambat loading nih adeh!

cemut said...

hahaha mmg skang ni musim org kawen hek.cemut sabtu ni ade 4 kenduri membe kawen.mental tol