.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Wednesday, July 16, 2008

Dah lama aku tak update blog aku nie... Ialah aku bz dalam 2 minggu nie. Last week aku ade kursus di INTAN, KL. Bes jugak lah aku gi kursus sana... Aku dapat ramai kawan baru. Walaup0n masa aku nk pergi kursus itu byk rintangan yang membuat kesabaran aku menipis. Tapi semua itu ade hikmahnya... Salah satu aktiviti yang aku suka sgt dalam kursus itu ialah masa gi Bukit Cerakah itu Skytrex. Mmg bes sbb dah lama aku tak buat aktiviti yg lasak begini. Meh layan gambar dibawah ini.

Sebelum memulakan aktiviti skytrex..



Bersedia untuk menghadapi cabaran... hehee



Tangga ini akan ku panjat sekejap lagi....



Penat giler panjat.... tp sempat posing kat atas tu...



Nak jadi spiderwomen....



Sebenarnya banyak lagi aktiviti kat situ, tp member aku tak ambil gambar aku time buat aktiviti dalam hutan itu. Mcm flying fox, spider web, monkey swing, memcm lagi lah... mmg penat giler... Tp syok enjoy!!

Memori Yang Terindah Bersama Kalian....



Walaupun perjumpaan kita hanya seketika cuma, tapi kenangan bersama kalian akan ku abadikan di dalam hati buat selamanya.... I miss u kak ika, puan zaliha, kak lily dan ana...

5 comments:

cemut said...

koh3..bes nye p kusus gitu.dpt membe baru..dpt wat memacam aktiviti..

h0ney said...

itu la pasal... bes giler!

nieja said...

wah..
cam besh je

shay said...

tak gayat ke? tapi nampak macam best je kan...

J!mMy said...

wa cm best je kursus 2 ;]