.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Saturday, June 28, 2008

Rasa mcm dah lama tak update blog... Dalam minggu nie hanya 2 1 hari jer ade kat opis iaitu hari jumaat. Hari Isnin dan Selasa aku ada kursus di JW Marriot, manakala Rabu macam biasa sibuk uruskan meeting PPU dan ada bengkel ISO lak tu sampai khamis. So now opis aku tengah menuju nak ke MS ISO 9001:2000.Maybe bila ISO sudah berjalan di opis aku mesti aku bz giler... Ialah aku terlibat dalam ISO ini. Aduh mesti demam nanti...hahaha.

Tak ada cerita menarik p0n nak berkongsi disaat ini. Last week gi Eye 0n Malaysia tapi aku tak naik lah sbb aku mmg tak akan naik. Hahaha sbb ape??? Tutttt!! Biarlah rahsia... ambil gambar jer la, sudah memadai..hehehe.



Permandangan dikala senja....



melihat pemandangan malam.....



Lepak bersama tersayang....

3 comments:

iEn said...

awat blog ang lambat loading nih..

aku mandi pakai sabun detol toow! hahah

Adry said...

ni tak nak naik Eye on Malaysia ni mesti gayat ni.. hehehe

meo188 said...

hebat mcm gaban!