.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Monday, February 16, 2009

Not Feeling Well



Demam, selsema, dan batuk masih tak baik lagi. Masuk nie dah 3 hari demam. Nasib baik demam tak teruk cume selsema ngan batuk jer. Dah la opis aku nie sejuk, lambatlah baik selsema ngan batuk aku nie...

Nak gi klinik malas lah, telan jer panadol. Tp tak baik gak! huhuhuu! X ape lah bukan ker sakit ini mencuci dosa2 kecil.

Dah lama aku tak update nak melawat blog lain, jawab tag member pon x jawab2. Sorry yek elly aku terlalu banyak kerja dan assigment yang perlu aku settlekan. 15hb Mac dah nak kena submit kalu tak aku x dapat markah untuk sem ini. Huhuhuuu...

6 comments:

nieja said...

hope u get well soon.
kalau dah tak ok lagi
g la jmpe doc.. ye la tkot
lagi terok kan.
take care ya sis :)

elly said...

its ok... cne study? ok ker? huhuhu
tingin gak nak futher study tp rs cam dah beku jek otak nie ngeh3....

LampardBestGiler said...

Helo dan salam ziarah,nice blog,erm kalau ade mase,please visit my blog di http://chipmunk18.blogspot.com ,,n jgn lupe tolong linkkan blog ni yer,ok thanks n bye

iEn said...

uih sambung belajaQ ka?? banyak2 rehat noh uhu

izan said...

hOney,

dah ok harini... telah panadol aje.
haaa... mesti baru nak kebah2 kan. kena rehat sikit lagi tu.....

Nazuha said...

hanie.. dah sihat ke? hanie kene tag.. :p