.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Program Anak Yatim Rukaiyah

Wednesday, July 01, 2009

Program Anak Yatim Rukaiyah

Minggu lepas aku busy sangat.. Hari Jumaat pagi aku hantar adik perempuan aku mendaftar Universiti di USIM, Nilai. So petang khamis aku balik kg untuk ambil mak abah dan adik aku. Pagi jumaat daripada kampung aku bertolak. Sampai Nilai dalam pukul 10 pagi uhhh panas dan ramai giler budak baru nk daftar. Then gi Nilai beli barang untuk adik aku... Then balik ker USIM hantar dia balik... Adik aku tu tak biase duk hostel x tau la mcmmn dia nnt... Aku d0akan dia berjaya dalam pelajaran dia... Dalam pukul 3 petang kami bertolak balik dari Nilai, singgah sekejap di rumah sewa aku penat weii... Kul 4.30 petang bertolak balik... Aduh penat giler... Sampai kat ijuk aku minta abah drive pulak.. Sbb aku keletihan dan mengantuk! Sampai sabak dalam pukul 8 malam...

Hari sabtu pagi pukul 7 pagi aku dah bertolak balik ker KL sbb opis aku buat program anak yatim.. Kena datang gak... Nasib baik aku sempat sampai sini dalam kul 9 pagi. Tapi penat giler lah...Sbb ulang alik kerja aku tapi apa nak buat dah tanggungjawab sebagai akak yang sulong... Meh layan gambar bersama anak yatim Rukaiyah...







Semalam aku MC sbb kepala aku pusing... Sekali check doc, doc kata tekanan darah aku rendah dan gastrik. Huhuhuu! Itu sebab aku pening kepala... So seharian aku berehat di rumah...

7 comments:

*shay* said...

best dia dapat beramah mesra ngan anak2 yatim..

h0ney said...

bes sgt.... kite dpt mengembirakan anak yatim tersebut dengan aktiviti begini...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah beshnyer nan anak2 yatim..akak pun anak yatim gak dik..hehehe...dik..dah dekat nak kawen nie kena banyak2 rest ok..jangan tension2 @ penat sangat nanti xberseri lak time naik pelamin kang...tips dari bekas pengantin ..heheh

h0ney said...

hehehhee... akak anak yatim tp ada suami leh jaga... hehehhe! itu lah penat la kak itu la pasal leh penin kepale... huhuhuu... ulang alik dr kg ker kl... huhuhuu

NaDhiRaH~" said...

bestnya..
comel2 x diorang??
hehe

h0ney said...

comel bangat nad...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇