.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Monday, June 22, 2009

Uh lama giler x update... Bz lah sekarang nie menguruskan persiapan... Uh lagi sebulan jer.. Tp aku rasa banyak benda lagi x siap! Kekdg pening gak kepale pk! Uhh... Sekarang tgh penin nak hias hantaran.. Sbb aku bukannye kreatif sangat! Semalam baru pas beli bunga telur... bunga telur yang aku nak tu dah habeh stock tinggal bunga telur lain tapi aku tgk ok gak lah...

Semalam gi ukur baju kat mak andam belah lelaki, aku berkenan ngan 1 baju tu tapi dah di tempah 0leh orang lain, then ambil yang lagi 1 tu, mak mentua aku cakap cantik dan tunang aku kata cantik, 0klah ambil jer lah...

Makin dekat hari sebenarnye makin berdebar hati ini... Uhhh begini rasanye nak kawen... pejam celik pejam celik lagi sebulan,ini baru rase debaran sebulan lagi kalu tggl 1 hari lagi uhh x tak taulah... Terasa seram sejuk pulak bila memikirkannya... huhuhuu

8 comments:

Eiba said...

Tau pun takut...kihkihkih... Pe pun..semoga bahagia selalu key??? Ingat selalu ...bersabar dan saling bertolak ansur key???

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

uit persiapan nak melangkah ke gerbang perkahwinan ke...congratulation...mesti rasa xckup kakitangan nak buat semua keja tue kan...sis dah lalui semua tue dlu...tension jerk rasa....ehhehe apapun sis ucapkan tahniah dan selamat pengantin baru in future...

h0ney said...

kak eiba : insya-allah segala nasihat kak eiba akan h0ney ikutkan... huhuhuu

kak purple: terima kasih... itu la mcm x cukup jer! sbb semua benda buat sendiri... cume bab kenduri ngan berkat tu jer parents yg uruskan... hehe

elly @ suely said...

bru ko tau dag dig dug di dalam dada... hahahaha...

izan said...

hOney,

seronoknya bakal pengantin niiii.... semoga semuanya berjalan lancar ye....

wadu-wadu.... jangan banyak berjalan luar lagi yea... lepas ni duk aje kat rumah... hihi petua nak naik seri....

hOney, k zan pula yang rasa seronok sangat niii.... apapun k zan tumpang sekaki nak seronok lah..

h0ney said...

elly : itu la apa yg k0 rase dulu... aku terase skrg! huhuhuu!

kak izan : huhuhuu... makin dekat makin nk kuar sesama lak... hehehe (manje gitu)

terima kasih kak zan m0ga hubungan ini akan berkekalan.. amin..

*shay* said...

ooo... dah nak tawen tak cakap pun kat kita...:D

h0ney said...

hahahahha.... nie dh nak dekat br ckp... hehee