.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Aqeel 9 Bulan

Monday, April 11, 2011

Aqeel 9 Bulan

My baby.... luv u sayang...

Kaulah segalanya bagiku....

Pejam celik pejam celik lagi 3 bulan anak teruna aku nak mencapai umur setahun, sekrang dah 9 bulan. Sekejapnya dia membesar bagaikan juara! hehehhee.... Perkembangan terkini anak teruna aku tu sekarang dia dah pandai panjat meja, kerusi dan seangkatan dengannya. Dah pandai meniti ditepi² meja tu, tak lama lagi dia berjalanlah tu... Aku tak sabar nak tgk anak teruna aku tu berjalan... Syiokknya bila dia dah pandai jalan, tak yah aku nak dukung² dia naik tangga turun tangga... turun berat badan mama dia! hehehhe....

Orang dah bertanya soalan berlian kat aku "anak dah besar bila nak tambah lagi?" itulah soalannya! Anak den kecik lagi la... tunggu dia dah pandai berlari dan bercakap dan dia sendiri cakap ngan mama dia "Mama nak adik!" haahh baru mama dia akan tambah!! boleh gitu cik kiah oiii!!! hehehehe! Bukan tak nak tambah bila pikir pasal ekonomi nie, dan pengalaman ngeri masa kena jahit tu rasa tak ready lagi nak mengandung lagi.... huhuhuu (fobia kejap) Walaup0n dalam hati nie meronta² nak baby girl!! hehehhee.... tungguuuuuuuu!!!

7 comments:

ch@ said...

sekejap je dah besar, honey dah berjayamenjadi seorang ibu. bestkan? tapi bila dia dah pandai jalan nanti, dah letih, dia minta dukung jugak. hihiii.

mamaaqeel said...

mmg best cha.. sebelum nie tgk member2 jer baca blog kisah anak2 mereka bila merasai sendiri bes walaupun penat. Ye ker? kalau aqeel buat mcm tu leh x mama dia buat tak tau jer... hehehhe.

Fara said...

nak baby gurl ehh..ku nk bby boy..huhu..slalu anak kedua jarak dekat ngan yg sulong tp bila dh rasa beranak dua nie nak menambah yg ketiga tgu dulu la..yg ada dua nie pn dh fening kepala..

Fara said...

nak baby gurl ehh..ku nk bby boy..huhu..slalu anak kedua jarak dekat ngan yg sulong tp bila dh rasa beranak dua nie nak menambah yg ketiga tgu dulu la..yg ada dua nie pn dh fening kepala..

mamaaqeel said...

hehehe... tp bile pk kesakitan dijahit tu pk banyak kali nk tambah nie... hehhe

shay said...

besar dah dia yerk...

mamaaqeel said...

itu la alhamdulillah...