.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Wedding Kal & Jejln di Penang

Wednesday, June 10, 2009

Wedding Kal & Jejln di Penang

Hari Sabtu 6hb, Aku, Kak Liza dan Kak Dila dalam 6.45pagi kami bertolak ke Sungai Petani, Kedah kerana menghadiri wedding budak opis kami Kalpana dan pasangannye Steve. Kami menaiki Myvi yang dipandu oleh Kak liza. Malam itu kami semua berkumpul di rumah kak liza coz umah dia dekat dh ngan haiway. Dalam perjalanan ke sana kami x der masalah nak mencari h0tel itu. Kami sampai sana dalam 11.45tengahari, tunggu pengantin tak tiba2 p0n. Sambil itu kami duduk dulu di meja makan sambil tunggu group kami yang menaiki van. Pengantin yang ditunggu dah tiba... Jeng! Jeng! Sungguh cantik dan ayu pengantin hari itu...



Selepas habeh makan, kami bergambar la ngan pengantin dan kami plan nk ke Penang, nak jejalan... Sebelum itu kami singgah lah dulu rumah budak 0pis kami di situ nak s0lat dulu dan berehat sebentar.. Dalam perjalanan sempat lagi kami ambil gambar di tepi sawah... Dah lah panas terik tapi nk bergambar punyer pasal x heran 0rg yg lalu lalang di tepi jalan... huhuhuuu




Selepas berehat sebentar di rumah member kami, kami p0n teruskan perjalanan ke Penang. Ye! ye! kami naik feri! Batak sungguh kami masa nak naik feri tu! al-maklumlah semua frist time naik feri kecuali budak 0pis kami s0rang tu..




Pas2 kami semua gi ke padang kota untuk makan pesembor (betoii ker), sotong bakar dan sotong kangkung serta laksa! Yumiee sedap bangat! Pas2 kami bergambar2 di padang kota tu dan pusing 1 penang, ingat nak berhenti di Batu Feringgi tapi masa x mengizinkan, sbb malam tu gak kami kena balik semula ke KL. Tapi puas hati sebab dapat tgk 1 penang tu!! Mmg sesak memang jem! huhuhuu...






2 comments:

elly @ suely said...

uih terliur aku tengok pesemb0k tu huhuhu

h0ney said...

sedap weii... yumie... heheh