.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Alhamdulillah...

Monday, November 23, 2009

Alhamdulillah...

Semalam aku telah buat pemeriksaan sendiri di rumah, setelah beberapa hari aku rasa badan aku tak sihat, lemah dan nak muntah2! Makan pon aku tak selera, lagi satu aku dah 10 hari tak datang bulan.. Akhirnya aku disahkan positiv pregnant! aku tak tau apa perasan aku ketika itu, gembira, takut entah bermacam2 perasan ketika itu.. Aku bgtau kat husband aku, hubby aku gembira dengan berita itu...

Untuk buat pengesahan lebih lanjut, malam tu aku gi klinik. Alhamdulillah Dr. mengesahkan aku pregnant 6 minggu... Banyak nasihat dia berikan, sbb frist pregnant.. Time tu hubby aku pon dengar jugak lah... Lagi sebulan aku akan dtg balik untuk check up ;)

So aku kena menjaga diri aku dengan baik kerana aku kena jaga baby aku didalam perut ini... I can't believe! Saya nak jadi MAMA!! Doakan semuanya selamat :)

7 comments:

ch@ said...

yehaaaa!!!!!
best taw!
take a good rest....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wahhhhhhhhhh bestnyer honey..akak doakan honey sihat2 sentiasa..jaga diri bebaik yer....

elly @ suely said...

tahniah lagi.... sonok kan? aku ms first peknan dlu pon, mcm2 perasaan yg berlegar... tp jgn skali2 x bersedia.. bila sah peknan je! first skali mesti sedia n sanggup sahut cabaran nie... itulah rezeki kita... alhamdulillah kan... jg diri n baby! mkn makana yg berkhasiat!

~nannoor said...

CONGRAATSSSS..
padan le semalam nmpak 'lemau' jek. ehehehehee

best best.... debot ada geng. tasneem pun ada genggg

HooDa said...

yup... duit raye taun dpn bahagi 3 hahaha.. nak bby girl,.. blh bli gaunnnn

nieja said...

wahh..
congrate sis..

noamee said...

seronoknya...tahniah honey!!

bila dpt tahu yg kita peknen mmg tidak digambarkan perasaan gembira itu.

rasa teringin la pula akak nk peknen lg.