.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Berdiam diri atau meluahkan??

Tuesday, November 10, 2009

Berdiam diri atau meluahkan??

Hermmm..... susah nak diluahkan dengan kata-kata, tapi senang untuk berdiamkan diri walaupun dalam hati menanggung seribu kesakitan. Ini semua mengganggu emosi, mental, fizikal dan segala-galanya yang membuat aku tidak happy untuk melakukan kerja, atau sebagainya...

Susah jika ada orang menyakitkan hati kita, tapi kita pulak jenis tak pandai nak membalas balik kesakitan itu pada orang itu, hanya berdaya mendiamkan diri dan menanggung kesakitan...

Perlukah aku berdiam diri untuk selama-lamanya atau meluahkan apa yang aku rasa?? tapi aku maukan penjelasan dan kejujuran daripada orang itu kenapa dia buat aku mcm nie.. tapi dia membiarkan kesakitan dalam hati aku berterusan. Kepercayaan aku padanya pudar... aku rasa aku dh tak akan mampu membina kepercayaan buat dirinya lagi..

7 comments:

Eiba said...

Kalau HOney tak gembira...berterus terang lar..jangan simpan dalam hati..org tak akan tahu apa yang kita pendam..luahkan secara yg terbaik..profesional..InsyaAllah..x der yang akan sakit hati lagi... ataupun x yah fikir lagi.hal2 yg menyakitkan..tarik nafas...or jerit sekuat hati..mudahan lega segala keperitan itu ya???

Sis-Lin said...

klu diam nnti mkn dir..tp klu ckp,rasa puashti..tp jgn smpai memakan dir..

so honey fikir sebaik2 nye..tepuk dada tanya le hati...

ch@ said...

jgn simpan, sila luahkan...kang parah diri sendiri :)

h0ney said...

itu la sekrg nie bila luahkan rase lagi menyakitkan hati!!

firdauz said...

Sebenarnya mender sebegini senang untuk di handle Honey. Take it easy k. Kalau dauz nyer prinsip dauz leih senang ignore jer sumer mender tuh. Biarlah orang nak kata apa kan? Bukan nyer dier ataupun kiter dapat duit kan?

Dauz selalu berpegang kepada prinsip nih; "Biar orang buat jahat terhadap kita, tetapi jgn sesekali kita buat jahat dgn org"

Percayalah krn ada hikmah di sebalik semua kejadian tersebut. :)

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]buy software online australia, [url=http://firgonbares.net/]repairing internet explorer in windows xp[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] where can i buy adobe photoshop buy used computer software
adobe art software [url=http://firgonbares.net/]military discount on microsoft office[/url] buying dreamweaver
[url=http://firgonbares.net/]adobe photoshop cs4 tutorial free[/url] microsoft office college student discount
[url=http://firgonbares.net/]buy dreamwever[/url] Pro Finale 2009
commerce store offers software [url=http://firgonbares.net/]22microsoft office 2003 ...[/b]

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛