.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Desa water park

Wednesday, January 11, 2012

Desa water park

Hye all.. Aku nk ucapkan selamat tahun baru harap belum terlambat nk wish... Bz la itu yg mcm terbiar jer blog nie..

Nak citer hari ahad lepas aku bawa anak aku gi Desa Water Park. Saja nak bawa anak teruna aku berenang2.. Anak aku tu mmg suka main air, seperti yg dijangka dia nmpk kolam tu x tentu arah dibuatnya.. Siap gelak sambil menari dalam air dengar muzik rancak yg dimainkan.. So cute :))

Masuk Desa Water Park nie bagi org dewasa rm24 kanak2 RM17 baby free... Sesiapa yang x tau nak bawa family gi mana bolehlah bawa gi mandi-manda disana.. Enjoy!!

2 comments:

haffizmohdnoor said...

wah macam best je desa water park..

Apis singgah n follow sini.. :)

mamaaqeel said...

best la untuk kanak2...:)

thanks apis sudi follow