.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Thursday, January 15, 2009

Cute's Blogger Award

Wah tak sangka dapat Cute's Blogger Award aku rasa sebelum ini aku p0n dapat gak award cute's blogger daripada member blogger. Award ini aku dpt daripada bakal kak ipar aku dan bakal anak buah aku (mummy jue & adeef yg kuat mmkn) dan bakal adik ipar aku (huda) hehehhe! Meh kita jawab apa soalan yang dikemukan ;)

1) Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.



2) Ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Diberikan oleh bakal kakak ipar aku bersama anaknya adeef (kuat mkn bakal anak buah aku nie) dan huda bakal adik ipar aku..

3) Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

a)Hobi- suka baca novel. Bila dapat baca novel aku boleh tak ingat makan! orang ajak bersembang ngan aku pon aku boleh tak dengar. Punya khusyuk aku baca...

b)Fakta - Aku tak kuat makan, aku memang susah nak makan! (tgk badanlah hehehehe)

c)Hobi - Suka shopping...

d)Fakta - Pemalas! Kalu rajin tu ikut mood! (Mcmmn nak kawen nie! huhuhuu)

e)Fakta - Sudah jadi tunangan orang ;)

f)Fakta - aku lagi garang daripada bos aku! (x cayo tanya budak opis aku! hehehe)

g)Fakta - Kalu hari cuti aku tak suke nak duduk umah bosan!! mesti nak keluar!!

h)Fakta - aku sensitif punyer orang! cepat tersentuh hatinya walaupun nampak mcm aku nie garang dan tegas!

i)Fakta - ramai org komplain aku nie sombong tapi dah kenal br tau aku mcmmn ;)

j)Fakta - aku suke warna pink ;)


4) Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

a)Elly
b)Kak retna
c)shaii
d)Yannie

2 comments:

elly said...

nanti aku jwb eh...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

thanks honey..
nanti2 yanie jawab k
kebizian sket skang

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************