.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Monday, January 19, 2009

Perkembangan Terbaru Adik AKu


Ramai yang tertanya perkembangan terbaru adik aku yang accident hari itu. Alhamdulillah aku tgk dia makin pulih, cume perangai dia pelik sedikitlah. Dulu dia jenis mcm pendiam sekarang ini aku tgk dia banyak cakap dan mcm happy sgt! Pantang adik2 atau kakak dia duduk diam, mula la dia nak menyakat. Kekadang tu tergelak ngan gelagat dia tu... Aku rasa dia maybe terasa bersyukur dan happy sebab dia terselamat dan masih diberikan kesempatan oleh Yang Maha Esa untuk dia bernafas dimuka bumi ini. Aku dan keluarga terasa gembira tgk dia selamat dan ada perkembangan positif. Memula kami sekeluarga takut juga dia lupa ingatan atau sebagainya, tapi sebulan telah berlalu nie, kami lihat perkembangan dia alhamdulillah sangat baik. Cuma luka dikepala dia tu x berapa baik sepenuhnya. Mak aku ada bagitau, dia mengadu kat mak aku bila dia sujud tu dia terasa penin bila bangun. Tapi bila dia buat check up doktor kata dia semakin baik. Inilah gambar terbaru dia, pantang aku pegang kamera dia nak bergambar!

Terima kasih kepada member2 yang mendoakan kesejahteraan dan kesihatan adik aku ini.


Dia perasan dia hensem!! :P

6 comments:

cendawan said...

Doakan dia agar sembuh sepenuhnya.
Amin...

h0ney said...

thanks cendawan :) aminnn...

Adry said...

huhu... sib baik tak paper...

h0ney said...

itu alhamdulillah nasib baik dia x ape...

nieja said...

alhamdulillah la..
die sehat :)

h0ney said...

itu lah nieja alhamdulillah dia sihat...