.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Friday, March 20, 2009

Tag From Elly


Minah nie mmg rajin duk tag menetag nie... Meh aku jawab.

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

# Hanya Ku Yang Mampu

# Aku pilih nama bl0g ini kerana banyak mengesahkan kehidupan aku dan kehidupan
aku disekeliling aku. Dalam bl0g nie banyak menceritakan pengalaman aku, kerja,
suka hidup aku.. dan aku hanya mampu mengharunginya dengan ketabahan dan
kesabaran.

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://gadisnakalh83.blogspot.com

# nama link nie mmg dah lama sebati dengan aku, masa memula2 aku ceburi dalam bidang internet nie (ayat poyos!). Maybe dulu aku seorang yang agak nakal itu sebabnya aku memilih nama ini dr dulu hingga sekarang. Kenapa gadisnakal tu ada H di belakang itu adalah nama aku dan 83 itu adalah tahun aku dilahirkan ;)

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

# Method yang aku pilih selalunya mengenai kisah aku, apa yang menarik, apa yang aku rasa, perasaan sedih, perasaan geram, kebanyakan semua aku tulis dalam bl0g aku ini.

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

# Pernah sbb dah rasa bosan.. tp bila pk balik rasa sayang nak hapuskan sebabnya bila aku datang kerja tiap hari mcm tak lengkap bila tak tgk bl0g aku dan kawan2 aku. Aku suka membaca kisah suka duka, pengalaman dan sebagainya di bl0g member yang aku kenal.

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?

# Blog si Elly ini mmg selalu aku lawat, sbb aku suka baca kisah dia dan anak2 dia. Serta tengok gambar2 yang dia paparkan di blog dia. Aku dan Elly dah kawan lama. Bila aku pindah department lain, aku dah tak kuar sama, makan sama ngan dia. Itu lah aku cadang nak suatu hari nak ajak dia kuar makan sama.

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag

#
Mummy pada Adeef @ dobot
# Uda yang tgh sakit tu ( cian dia)
# Ekin yang 0n diet (gud luck sis ;)
# Kak Mie (yang kat singapore tu..)
# Cici ;)

So nama2 kat atas tu sila la jawab yek ;)

7 comments:

elly said...

elly & anak2? anak aku aru sorg la kahhhhhhh

h0ney said...

bakal tu ko tambah anak lagi! hahahhaha

iEn said...

oh mcm lagu aizat lak tajuk blognye heheeh :D

elly said...

oit ko kena tag lagik! muehehehe

izan said...

hOney,

dah biasa dengan mu.... gadis nakallah... tak lama lagi... ku tunggu...mana diaa... mana dia...

chii said...

later cici wat eh..krg ni x sempat plak ;)

h0ney said...

kak izan : c0ming s0on... ;)

cici : wokey x der hal ;)