.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Picnic Di Ulu Bendul

Thursday, February 17, 2011

Picnic Di Ulu Bendul



Ada gaya perenang tak???

Sangat bz lately nie... banyak kerja nak kena settlekan sampai nk attend kursus p0n minta member gantikan. Ok aku nk citer pasal picnic last week. Aku gi picnic bersama keluarga kak ipar aku dan adik ipar aku. Sudah lama juga la tak gi picnic, sekali sekala pergi bes gak...

Anak teruna aku jangan cakaplah, dia mmg suka ngan air nie... Walaupun dia dah menggigil kesejukkan p0n masih jugak nak berendam dalam air tu, bila di angkat dia marah. Iskkahhhh... geram jugak aku tengok. Moh layan gambar dia.. nasib baik dia x pandai berenang lagi...huhuu. kalau dah pandai mau haru jadinya... Anak aku sangat excited bila dia tgk ada budak² main, dia p0n apa lagi, itu duk berendam dalam air.... Nak balik tu, dia tido kepenatan.... aku p0n penat gak, sbb cuaca p0n panas time tu.

Bersama ayahnya yang montel...


Mandi tak hingat dah kesejukan...

4 comments:

izan said...

hOney,

amboii... aqeel buleh jadi perenang nanti nih... :D

mamaaqeel said...

kak izan.... Insya-Allah if dia berminat... dia mmg mmg suka main air kak..

shay said...

semangat nampak ayahnya... rasanya gambar masa kahwin tak semangat macam tu...

sama la cik abg syg kita... huhuhuhu....

mamaaqeel said...

Mmg p0n shay mcm di pam pam si ayahnye... masa nak kawen kena la diet takut baju pengantin x muat! hahahaha!