.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: S.T.R.E.S.S

Tuesday, March 22, 2011

S.T.R.E.S.S

Sejak akhir² ini, aku sangat stress sebabnya aku nak kejar aku punyer dateline untuk kelas aku.. Stress sesangat sebabnya last year aku tangguh kelas aku untuk 2 sem sebabnya aku pregnant, masa aku pregnant tu aku sangat malas nak buka buka, bila buka buke aku rasa mcm nak muntah... seriously... then aku ambil keputusan untuk menangguhkan study aku.

Tahun nie aku sambung balik, sambung kelas terus masuk 4 sem, final sem dah maa... so aku ingat aku akan sambung 2 sem yang aku tangguh tu next year... tapi sangat malang nasib aku ada perubahan dalam course yang aku ambil ini, sebabnya course aku nie ada sampai september this year jer pas nie akan diambil alih oleh UPM Holdings (ini semua nak duit!!) hampehh sangat!!

Sudah jatuh ditimpa tangga lah aku nie punyer nasib, supervisor kata aku kena habehkan semua sem ini sampai bulan 9... OMG.... kowang bayangkan aku mcmmn bila kena catch up semua assigment, journal untuk semua sem... aku rasa mcm nak mampus!! Aku kena settlekan semua sebelum konvo bulan 10 nie!! OMG!!! OMG!! OMG!!!

Sekarang nie, aku berdoa semoga ada keajaiban akan berlaku pada diri aku sampai aku berangan aku ade magic petik jer jari semua assigment aku kerja² sekolah tu siap semuanya... tapi ko hingat ko duduk dalam khayalan!! aduhhh!! aku stress sangat!!!

ps: ada tak sape² yang baik hati nak tolong aku siapkan.....huhuhuuu!

3 comments:

shay said...

sabar2 jangan stress sangat... tak baik untuk kesihatan...

mamaaqeel said...

shay mmg stress tau!!

daur ulang said...

mama : segarkan dengan tea lah.
jangan terlalu di paksakan, santai sejenak