.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Friday, May 18, 2007

Hermmm...Images for your blog codes



Buat pengetahuan member blog aku, blogspot di UPM telah di bl0ck kerana ade seorg yg bangang telah membuat kecoh di UPM dengan mengutuk UPM di dalam blogspot yg dia tubuhkan.. Dan kerana itu setiap blogspot tidak dpt di belek lagi di sini. Tp aku leh update seperti biase dan aku hanya leh bace di preview sahaja. Aduh kerana "nila setitik habeh susu sebelangga". Kepada member yg menggunakan blogspot aku x leh melawat dirumah k0wang lagi sehingga la blogspot di UPM di pulihkan... Wargggghhhhhhh!!!!! Aku sudah bengang dan sedih.Kao Anis Images # 173471



So maybe website selain blogspot aku leh lawati tetapi pd member blogspot aku x dpt lawati kowang... minta maaf bebanyak di atas kesulitan yg aku alami. Ape pon aku tetap ingat kowang..Kao Anis Images # 174385



Aku nak wish Selamat Hari Lahir pada opismate aku Kak Ila.Kao Anis Images # 190784

Selamat hari lahir yg ke-25 tahun. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dipercepatkan jodoh. Friend Forever n Ever... Sori x der hadiah sbb hujung bulan nie sudah sengkek..Image hosting images

6 comments:

-gurl- said...

sabar erk hani....

h0ney said...

sabar la nie eda.. sedih wooo...

cik pudica said...

ISK...sape yg kutuk upm tuh?? honey tau ke url blog die??? mcm2 hal la...

h0ney said...

hari tu pegawai sistem maklumat tu ckp url blog dia upmkini.blogspot.com. try la kowang search. leh ker x?

iEn said...

dah tgk blogspot tu.. banyak benor pangkah2 aih.. pening tengok!

h0ney said...

itu la pasal... kesian kat aku!