.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Thursday, May 31, 2007

Pagi tadi aku dapat cerita sedih mengenai abang aku dan kak ipar aku. Abang aku dah ceraikan kak ipar aku!!! Terkejut aku dengar.. Kenape abg aku buat mcm tu pada kakak ipar aku. Dia tak kesian ker tgk anak-anak dia yg masih kecil terutama sekali Fatin yang baru 3 bulan tu.... Aku sedih tgk nasib anak-anak buah aku tu, kenapa kerana perempuan lain si suami tak fikir isteri dan anak-anak dia. Kak Long aku tu banyak berkorban untuk abang long aku. Aku rasa sedih sangat abang aku buat mcm tu...

Abah aku pon dah tak tau nak ckp mcmmn lagi. Sbb dia dh buat keputusan tanpa berbincang ngan abah dan mak aku. Aku takut jer abg aku akan menyesal meninggalkan kak long dan anak-anak. Aku rase aku nak jer pergi serang perempuan yg gatal sangat tu. Aku bengang betoii lah! Dengan abang aku pon aku nak terajang nak sepak sekali. Aku kesian melihat nasib anak buah aku tu.

Aku pon tgh sedih sekrang nie, aku ade masalah tp dia tak faham masalah yg aku hadapi. Aku tak dapat nak ikut dia gi famili day keluarga dia hari sabtu nie, hari ahad lak housemate aku kawen, famili day tu hari sabtu buat kat melaka, one day jer aku tak dapat ikut pon sbb ade masalah... aku tanya dia ikut tak kawan aku kawen ahad tu, dia sms ringkas tak.. kalu kowang sedih tak?? Ape perasan kowang?? Aku malas nak gaduh kalu dia tak puas hati sbb aku tak dpt join famili day tu, aku rase dia tak paham ape yg aku alami sekarang nie... Sbb dia tak tolong aku pon. Tak ape lah aku diam je la... Aku tak der mood nak gaduh! Kalau dia dh buat keputusan tu, aku tak akan paksa dia ikut.. Aku akan balik kg hari jumaat la rindu nak tgk anak buah aku Fatin. Mak Yong rindu sangat kat Fatin.

2 comments:

U.N.C.L.E said...

ooo banyak dugaan kali ni yer honey... kena banyak bersabar... mudah2an abang honey tu akan rujuk balik, demi kasih sayang kat anak2nya...

h0ney said...

harap begitu la uncle... tp sekrang makin rumit jd nye... mak ngan abah pon dh penin kepale.