.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Tuesday, June 12, 2007

Akhirnya aku selamat pindah pada petang ahad tu. Pindah ke rumah baru dengan bantuan tersayang dan juga teman-teman, akhirnye aku dapat pindahkan barang aku tu. Walaupon penat sbb lepas famili day di UPM. Mengenai famili day kat UPM, waaahhh mcm hampehh sesangat. Tak bes langsung. Aku tak tau kenape, tak rase mcm famili day pon. Memang x bes, makan pon x sedap, x bes langsung. Dah lah kena cirit birit hari isnin, rupenye ramai yang cirit birit hari isnin tu. Sbb makan lauk ayam di famili day. Mcmmn lah diorang nie bagi makan kat orang ramai.

Semalam isnin, selamat sudah MoU di antara UPM dan Kementerian Pertanian. Dapat gak jumpe Menteri Pertanian, KSU dia, orang2 besar di Kementerian Pertanian. Nasib baik semua berjalan dengan lancar. Ade wartawan NTV9 nama dia Talib, hensem beb!! Hahahahha! Mulalah nak gatal nie. (gurau jer... nnt ade lak yang mengamuk! hehehehe).

Kerja melambak di atas meja nie, tp dua hari nie semangat nak keje tak der. Malas jer nak buat keje. TAk tau la apasal. Hati tu asyik nak memberontak jer. Harap hari ini, hari yg baik buat aku...

4 comments:

iEn said...

sorry cyg.. bukan takmau mai dah.. tp kaalu ko lihat entri ngan shoutbox yg previous2 tu aku masuk wad sebab accident jatuh tangge kat opis, huhu malu aku.. kene tahan kat spital 4 hari.. sakit pale aku ni yang. kene jahit sebab kene bucu kat kepale aku nie. luka dalam.. dtg keje pon duk sengai semacam jeek.. xtahan sakit maaa :( sowiee.. lepas ni Insyallah aku dtg hari2 selagi aku bleh online yaa.. ampun mak!

h0ney said...

lah ye ker... sorilah aku x tau. sbb aku x leh masuk blogspot. kalu x aku tau ko sakit. hope ko sihat kembali. sori yek prenz..

Cik Diari / Aida said...

honey...
sehat? akak berat je dpt masuk blog honey ni..
ntah pc akak ni prob kot..
tunggu2 msjbox honey tak kuar2...
huhuhu...

h0ney said...

h0ney pg td kureng sihat sbb cirit birit... ptg nie dh ok dah. akak sihat ker?