.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Thursday, June 14, 2007

Hai entahlah....Image hosting codes



Hari nie aku cirit birit lagi coz last nite aku try mkn tiram mentah kat h0tel. Saje jer nak try sbb akak tu ckp sedap. Warghhh dia punyer hayir tu ade bau lah, w/pon dh perah ngan lemon dan mayonis. Melekat kat tekak aku nie rasenye. Tahan jer lah. Pas2 mlm tu aku melantak banyak, aku byk meratah udang... my peberet udang, udang bakar, udang tempura...yum!yum! mmg sedap hingga menjilat jari.Candy Eating Kao Anis Images



Rupenye perut aku nie x leh terima makanan yg x masak, so itu yg kena cirit birit tu. Aduh mmg tak tahan rasenye. Nasib baik petang nie dh ok dah. Hermmm... aku tak taulah ape nak jd ngan opis aku nie... Aku pon kesian sama bos aku. Begitu byk dugaan nye. Nasib baik bos aku seorang yang penyabar... Aku akan support dia lah. Agar dia bertahan dengan segala dugaan yg berada di opis nie. Aku pon dh jd penin kepale... Tp aku ade terase gak, ade yg x layak dpt bilik, dia dpt. Wargghhhh aku bengang!!!Mad Smile Images



Hari nie balik cepat, sbb opis pukul 6 nnt x der elektrik. Next week dh leh pindah balik opis yg br renovate tu... Aku mcm x der semangat nak buat keje hari nie... Lg pon mcm tak cukup tido, mengantuk.Friendster Layout hosted images



I miss someone lah...Friendster Layout hosted images

5 comments:

iEn said...

isk3.. cian ang.. xpe2.. lain kali aku banjer ko keepsi ahakz!

.::{ uMIe }::. said...

wahh ckp pasal udang nie.. terasa lapo lak umie.. ekeke ;))

h0ney said...

ien : bile ko nak banje aku mkn kfc nie??

umie : umie pon suke udang gak yek! same lah kite :D

shay said...

kita tak jumpa msj box pun kita conteng2 sini la...

h0ney said...

wokey shy nk hal :)