.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories

Thursday, June 21, 2007

Dah berapa hari tak update... Bz giler, org giler pon tak bz mcm aku..Images for your blog codes

Nasib baik aku tak giler. Dalam minggu nie aku banyak keje, nak settlekan Pengurusan punyer meeting. banyak paper atas meja aku, PTJ-PTJ lain hantar. Aku rase mcm nak muntah tgk. Ade masanye aku nk campak semua paper di atas meja nie. Buat kepala aku penin. Tp bile pk balik, dah itu keje aku, aku kena ikhlas lakukannya. Semalam aku balik lambat, hari nie pon aku tak tau aku balik pukul baper, sebab aku nak print minit Pengurusan untuk di edarkan pada ahli Pengurusan besok. Nanti lambat keluar minit ade lak yang marah. Rolleye Smile Images



Semalam aku ade selisih faham dengan budak opis aku, maybe aku tak puas hati ngan bos dia, dia jadi mangsa aku. Aku tak tau kenape semalam aku rase mcm nak marah jer, dan budak nie jadi mangsa kemarahan aku... Aku buat dia sampai menangis... Aku tak bermaksud nak kecikkan hati dia, tp aku minta maaf balik ngan dia. Aku ckp ngan dia kenapa aku bersikap dingin ngan dia sejak akhir nie... Memang bukan salah dia, dia pon tak minta tp..... entahlah aku tak tau nak ckp mcmmn... Terlalu banyak konflik sekrang nie. Kekdg penin gak kepale pk. Emotion Smile Images



Aku rase satu hari nie aku nak plan gi bercuti lah... Tp itu lah masalahnye aku nie susah nak cuti. kalu nak cuti yang memang betoii kena cuti bukan saje-saje. Sbb aku pk kalu aku cuti sape nak buat keje aku. Tp aku kan try gak cuti lah.. Ambil hari jumaat ker hingga ahad ker?? Dalam kepale hotak nie dah ade cadangan nak bercuti di mana. Tggu masa jer nak laksanakannye... Tgklah biler masa yg sesuai...

Sejak akhir nie, aku asyik bercerita pasal kerja aku jer kan. Tp itu lah hidup aku sekrang nie, bz ngan keje... w/pon kekdg tensen tp ada gak rase seronok... Ok lah teman semua, nk sambung keje nie... Nnt lambat siap, lambat plk balik.
Signs Smile Images

4 comments:

izali said...

sabo-sabo...bwk mengucap byk2.ahaks

iEn said...

takpe2.. bior susah dulu.. dah pencen nanti time tu lar kita nak berehat sepenoh penohnyee kekkkekeke

matju said...

fullamak. busy sampai tahap gaban ek keje nie. ingat keje cam makan nasi jerk. huhuhuhu.:-))

h0ney said...

mmg bz dlm minggu nie... pagi nie ade meeting br rilek sikit!!