.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Award From Ien

Tuesday, February 26, 2008

Award From Ien




Tahun nie memang musim award yek! Thanks kepada Ien diatas award yang comey ini... Aku tak tau bila pulak aku nak buat award tuk kowang. Hehehehe! Aku tak ada idea la mcmmn nak buat... Aku hanya menerima sahaja award daripada kekawan yang sudi memberikan kepada ku...

Minggu depan nak gi mengundi.. Frist time pengalaman nak mengundi nie.. Aku pon tak tau mcmmn nak mengundi... Heeheee! So kena tggulah next week perasaan nak mengundi nie... Heeheee!! Kowang mengundi ape yek??? Opsss itukan rahsiakan!! So mengundilah dengan bijak! hehehehe!



~Adios~

3 comments:

Selenge said...

selamat mengundiii! takpee.. nanti tanya jeek cik kak cik kak yg bertugas kat situ haha!

meera said...

update la code msjbox h0ney tu... jun dah ubah... tak leh nak tggl mesej la... :D

undi jangan tak undi...

h0ney said...

selengge: kak yek yg bertugas!

kak meera : dh leh guna ker??