.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Tukar Link

Thursday, February 21, 2008

Tukar Link

Aku terpakse tukar link blog aku kerana blog ini diketahui oleh seseorang yang aku tak suke... Aku takut nnt ape yg aku tulis tanpa sedar atau tidak akan membuat isu atau masalah kepada aku. So kepada member semua minta tolong lah update yek! Thanks semua...

Aku payah nak benci orang tapi bile aku dan benci sampai bebile aku benci dan kalu boleh aku tak nak muke dia. Tp kekdg tu aku lembut hati gak, bile datang 1 keinsafan tak nak membenci aku akan jadi normal balik dan tp bile org tu lebih2 drpd aku, itu aku jd bengang!! Dah lah dia buat hal dulu ngan aku pas2 menyalahkan aku!! Menjadi kepantangan aku!! Tak apelah aku berdoa moga Allah bukakan pintu hati dia supaya bertaubat!!

8 comments:

selenge said...

alamaak.. besarkan saiz tulisan plss heheheeh

shadowX_19 said...

alahai... macam2 a cik honey ni.. problem ngan bf ke?

meera said...

owh sudah tukar ek...
takpe asalkan ati h0ney tak sakit...
h0ney berhak utk menjaga hati h0ney...
nape nak biarkan hati sendiri terus dilukai kan...

jom nengok wayang! tgglkan abg misai... biar dia nangeh! hehehehe *wink... wink*

"sishoney" said...

owh ada sebab la ek..
xpe2 mintak2 link nih die xtau kan...

h0ney said...

acul : eh mn ade problem ngan bf.

kak meera : itu la pasal kak meera! nnt jd isu la blog h0ney! drpd jd isu baik hantar tuko link :D

sis : itu la harap mcm tu la sis..

AKO said...

okies nnt akak tkr link honey k ;)

selengetol said...

oik!! aaa baru leh bacaaaa!! wekekekek

h0ney said...

kak retna : jgn lupe yek :D

selengetol : kalu x leh bace tu aku tak tau la nak buat mcmmn :D