.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Dapat Award Lagi...

Monday, February 18, 2008

Dapat Award Lagi...



Wah aku dapat award lagi dr cici yg comey tu... Thanks cici... Friends Forever yek!!Walaupun kite baru jer kenal tp rase dah lama kenal... So entah bile kite nak jumpe yek! Harap 1 hari kite akan bertemu yek cici...Thanks a lot for this award yek!!

Hari sabtu tanpa disangka aku telah di call oleh fysal untuk bertemu dengan dia di JJ Equine, kebetulan JJ tu berhampiran di rumah aku saja... Kak Meera pon ade. Aku hanya dapat lepak sekejap jer sbb aku ade temu janji ngan 'abg misai' aku nak tgk wayang Dunia Baru... Bes gak Dunia Baru, jalan citer sempoi, menarik. Lagi pon aku mmg selalu layan drama dia... Beskan kisah remaja! Aku kan remaja mmg lah suke tgk citer remaje.. Eh remaja lagi ker aku nie??? Huhuhuuu!!

Buat pengetahuan semua aku di Malaysia sekrang nie tau bukan di China, bukan di Bangkok ker... Aku tak tau apasal IP aku bernegarakan China... huhuhuuu. Eh mcmmn nak tuko IP tu... Aku bukan pendatang asing tau!! Huhuhuu

Semalam besday bos aku, then hari nie aku berkongsi ngan Kak Jijah dan Kak Mila belikan kek tuk dia... Terkejut dia... Heheee! Ape pon aku mendoakan kejayaan bos aku didunia dan diakhirat.. Aminn...

10 comments:

chii said...

eh eh..yg cici kasi yg award you & me tu..ahaks :p

h0ney said...

lah silap award la yek! huhuhuu!

Selengetol said...

aik?? apo yg silap nieeh

h0ney said...

silap award selenge :D

selengetol said...

oouhh nak ganti dengan award mana nieeh.. piala bola ka wakkkakk!!

h0ney said...

nie la award brnye!! bolah x main la x minat :p

chii said...

hehehe..yg sblm tu sis airynnz n anis yg kasi cici..ngee

selengetol said...

aduhaai honey.. font anda susah nak di bacaa uwaaa!!!

chii said...

monotype corsiva eh..ske2.. :p

fysal said...

aik apasal tak leh nak send msj dlm msjbox honey, honeypun updatela sama avatar dlm msjbox honey utk kami ke sini