.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Tengah Bengang & Tension

Wednesday, February 27, 2008

Tengah Bengang & Tension

Aku tengah bengang pasal rumah yang aku duduk skrg nie. Payah betoii duduk condo nie.. Parking terhad, nak parking pon susah! Management pon mcm bodoh!! Tak ade bagi notis pon pasal stiker tahun nie keluar tetau jer smlm aku tak bagi masuk oleh pak guard keling bodohh!! Dah lah ckp tak beradap, apasal sbb stiker tak leh guna dah tak bagi masuk, aku bukan parking kat tempat lain, rumah ada parking sendiri.. Itu pon kena parking di luar yang memerlukan aku berjalan untuk ke condo aku tu... Eh mmg aku bengang beb!! Dah lah balik keje penat2 pas2 kena lak perkara mcm nie, hangin la satu badan aku nie!! Dari perjalanan mulut aku tak henti2 marah sampai dlm lif pon, org yg 1 lif ngan aku diam, pandang aku!! Aku peduli ape!! Aku tgh mare!!

Dan membuat aku hangin lagi sekali, pagi tadi aku minta keluar opis sekejap ingat nak gi renew stiker tu, tp mmg membuang masa aku, stiker itu telah diambil org lain nak tau sape adik aku ambil! Dia tak bagitau pon dia ambil! Dia dh ambil bulan 1 hari tu, kenape dia tak bagi kat aku sbb dia bukan naik kete pon, dia naik ngan bf dia.. Aku call dia, dia akan stiker tu ade kat keter bf dia, dia guna sbb pas nie dia nak naik kete gi kerja... Wargghhhhhhh merayap betoiii hati aku!! panas benar hati aku nie!! kalu condo aku tu dekat nak jalan kaki, parking kat luar tu aku tak kisah tapi masalahnye jauh beb!! Dah lah aku sorang, lain lah kalu berdua ker bertiga ker aku tak kisah!! Sampai skrg nie aku pk nak cari umah lain!! Aku nak cari rumah yang tak payah pk pasal parking, nk cari umah teres tp itu la rumah teres pon susah nak cari, jauh lak nak gi keje!! Eh ape aku nak buat skrg nie???

Kak jijah kata tak ape lah Allah nak suruh aku bersenam sbb aku kurang bersenam dan mcm tak ada tenaga... Tp yg peritnye bile waktu panas aku nak berjalan!! Malam aku tak kisah nak jalan, tp waktu panas terik!! Nak cari umah lain aku kena mencari dulu... Audhhhhh penin kepale mcm nak pecah kepale hotak aku! Hidup aku mcm tak teratur lak!! Dengan kerja aku nie!! Eh aku tensionnnnnnnnnnnnnn!!!

6 comments:

Selenge said...

aiyoyok.. sabor! sabor!! ce try cari rumah lain? ehem2!

h0ney said...

cr umah lain pon kalu member x mau join mcmmn :(

chii said...

sabo je la..adeih..x paham ar cici..nape adik honey kasi ktt bf dia..ishk..cam ape je...patutnye priority pd tuan umah arr

h0ney said...

sbb dia pakai kete bf dia!!

chii said...

ehe..baik nye bf dia eh kasi guna kete

h0ney said...

alah cici demi awek semua boleh!