.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: Thank You Very Much For Kak Aniz

Wednesday, February 13, 2008

Thank You Very Much For Kak Aniz

Akhirnye templete yang tak leh digunakan sudah diganti dengan templete yg baru. Ini adalah jasa baik drpd Kak Aniz yang telah membuang masanya untuk menolong aku tuko skin yang baru... thanks kak niz... I love u so much!! Nnt h0ney banje mkn yek ;)

Ok lah kowang komen la umah br aku nie... Mn tau ade masa free aku leh edit sikit2. Hanya yang termampu jer la aku edit.. Nie kalu x der jasa baik kak niz blog aku masih putih tanpa kaler!! Thanks again kak niz... Muaahhh!!

4 comments:

Selengetol said...

cantik dah ni. Cuma tulisan ja kene dua tiga kali baca hehehehe!! apa2 pun pakej dah lengkap.

h0ney said...

kenape ngan tulisan?? x besar ker? hehehhe

Selengetol said...

bukan.tulisan bergulung2 sgt hehehe.. it's ok cantik dah nie. great job :)

h0ney said...

hehhehee.... itu tulisan unik namanye!!