.Header img {margin-$startSide: auto;margin-$endSide: auto;} my memories: You Have My Heart from Kekanda Kak E :)

Tuesday, February 12, 2008

You Have My Heart from Kekanda Kak E :)



Thanks kepada Kak E di atas awards yang di beri kepada h0ney... Pertama kali org bagi awards pada h0ney nie.... Sayang Kak E... Muahhhh!!


Dari semalam tak sihat.. Hari nie penyakit bertambah teruk selsema makin teruk dan badan pon dah tak larat. Makan pon tak larat sbb mulut kena ulser. Aduh minggu sakit aku nie... I need rest! Nak gi klinik tak mau sbb x suke makan ubat nnt buang duit dan ubat jer sbb aku tak makan pon... huhuhuuu! Tak Suke mkn ubat!!




Nota Tangan : Sorry tak ade mood nak melawat blog kawan2..

2 comments:

Selengetol said...

sian dia xsihat yee.. papepun congrats atas award tu.. bila nak open table

h0ney said...

hahahhaa kena open table ker??